Accommodatie

De accommodatie op Raleighvallen is divers, van hangmat tot luxe. Hieronder een overzicht uit de verschillende accomodaties die het Fungu Eiland op Raleighvallen te bieden heeft.

 

Hangmatten
Standaard slapen wij bij deze tour in hangmatten, deze dient u zelf mee te nemen of wij kunnen u hierin voorzien voor 5 euro.
Slapen in hangmatten is goed te doen, u dient uw hangmat op de juiste wijze op te hangen om uw slaapcomfort te vergroten, hierin zal u begeleid worden door onze professionele gidsen. Het uitzicht vanuit de hangmatten-accommodatie is fantastisch! Het gebouw waarin u slaap is geheel gebouwd van hout door Conservation International.

Een impressie van het hangmatten kamp met haar bijzondere uitzicht over de soela.

 

Stapelbeddenkamp Tamanua
U kunt er ook voor kiezen op te slapen in het stapelbedden kamp Tamanua, het slaapcomfort is lekker. U zit dichtbij de toiletten en douches. U bent tevens voorzien van een kalamboe. Voor een meerprijs van 50 euro op de tourprijs slaapt in een heerlijk bedje op Tamanua.

Hier zult u genieten van de heerlijke stappelbedden niet Tamanua u te bieden heeft.

 

Gonini-lodges
Wilt u wat luxer, uw eigen balkonnetje, uw eigen toilet en wat meer rust. Dan kiest u voor de Gonini Lodges. Deze luxe lodges zijn gebaseerd op 2 personen. U zult heerlijk rustig slapen en u kunt zich heerlijk terugtrekken in uw eigen accommodatie voor bijvoorbeeld het lezen van een boek rustig op uw eigen balkon. De meerprijs bedraagt 75 euro op de tourkosten.

Luxe doet leven! Uw eigen toilet, badkamer en balkon! Geniet maximaal in rust.

    stinasu, voltzberg Raleighvallen, stinasu tours suriname, stinasu tours, informatie over stinasu, stinasu raleighvallen, stinasu office
Share